Vogels logo

Peter van Haastrecht

Foto door Peter van Haastrecht

De Vinkeveense fotograaf Peter van Haastrecht ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor fotografie. Eerst door met zijn vader op pad te gaan en later door zelf met fotografie te experimenteren. Deze fotograaf is bijna altijd buiten te vinden; weer of geen weer. Met oog voor detail legt hij de natuur in al haar schoonheid vast. Geen jaargetijde ontsnapt aan zijn lens en zijn unieke kijk op de wereld levert soms magische beelden op.

Peter gaat graag creatieve uitdagingen aan en dat is terug te zien in deze expositie. Vanuit zijn fascinatie voor de vormen en lijnen in landschappen besloot hij om dit vanuit een bijzonder perspectief vast te gaan leggen. Hij tilt fotografie letterlijk naar een hoger niveau. Hoe? Vanaf grote hoogte in de lucht met een drone!

Met deze unieke vorm van fotografie ziet de wereld er ineens heel anders uit. Geometrische vormen, vloeiende lijnen en donkere dieptes; ze zijn in de natuur allemaal te vinden. Van ijzig landschap tot levendige rivierbedding, elke foto grijpt je en neemt je mee naar een prachtig stukje wereld zoals je het nog nooit hebt gezien.

Interessante links:
Diana Bokje: www.bokje.com
Fotoclub Iris Woerden: www.fotoclubiris.eu
Nationale fotobond: www.fotobond.nl